Să alergăm împreună “spre ţintă, pentru premiul chemării cereşti a lui Dumnezeu, în Hristos Isus”

În perioada 16– 20 februarie 2007 am avut plăcerea să fim vizitaţi de Aaron RAYBURN păstor senior la Edwards Road Baptist Church şi de Tom Henderson.

Sâmbătă 17 februarie 2007 cei doi oaspeţi au participat la întâlnirea tinerilor din Biserica Baptistă “Speranţa” Reşiţa. Ocazie cu care Aaron RAYBURN a vorbit despre tentaţiile la care a fost supus Iosif în Egipt (Geneza 39).

Duminică 18 februarie 2007 Aaron RAYBURN ne-a predicat din Matei 19 şi ne-a explicat că pentru a ajunge în Împărăţia lui Dumnezeu nu este suficientă o viaţă morală, nu este destul să păzeşti poruncile ci trebuie să fii mântuit de Isus Cristos prin credinţă şi pocăinţă, să renunţi la viaţa ta şi să trăieşti pentru Dumnezeu.

Luni 19 februarie 2007, în cadrul întâlnirii cu lucrătorii Bisericii noastre, păstorul Bisericii Edwards Road ne-a explicat că trebuie să privim întotdeauna, chiar şi în cazul acestui parteneriat, doar prin ochii credinţei şi fără să ne temem de viitor, de necunoscut (Numeri 13). Din punct de vedere organizatoric s-au discutat posibilităţile de dezvoltare a parteneriatului dintre Biserica Baptistă “Speranţa” Reşiţa şi Edwards Road Baptist Church pentru plantarea unei noi biserici în Ţerova şi sprijinirea misiunii din Oltenia.

Îi mulţumim Domnului pentru fraţii noştrii din SUA şi sperăm ca în urma acestei colaborări cât mai multă lume să cunoască frumuseţea de a fi copil al Domnului.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *