Mulţumim Domnului că i-a adus acasă cu bine pe participanţii la Misiunea din Moldova. Aceştia sunt: Diana Cocarla, Ligia Mihut, Roxana Surlea, Roxana Ciortuz, Luminita Serban, Naomi Gruia, Hochdorfer Mihai, Alin Lupu.

Iată câteva din mărturisirile participanţilor la această misiune:

Roxana Ciortuz
(Vâsoca – Orfelinat pentru copii cu nevoi speciale)
“M-am simţit întărită şi motivată pentru slujire când Bogdan Ianos, unul dinte copii, mi-a povestit cu lux de amănunte lecţiile despre Iosif, pe care le-am învăţat în urmă cu 2 ani.”

Ligia Mihuţ
(Grebleşti)
“Acesta este un sat mic lângă Chişinău, care nu are nici o biserică ci doar o familie de misionari. Timp de 10 zile am lucrat cu copiii din sat, învăţându-i cântece, lecţii biblice, versete, etc. Mulţi L-au primit pe Domnul în inima lor. Îmi amintesc o fetiţă care a scris pe o cruce de hârtie Isus Hristos este viaţa mea. Această afirmaţie a fost o încurajare pentru mine dar şi o provocare să trăiesc numai pentru Hristos.”

Roxana Şurlea
(Soroca)
Dimineaţa aveam program la şcoala din Soroca unde veneau aproximativ 120 de copii. După ce terminam la şcoală ne împărţeam în două grupe, o grupă mergea la o şcoală de corecţie unde aveam 45 de băieţi şi o grupă mergeam la un orfelinat unde erau 25 de copii.

Luminiţa Şerban
(Năpadova – Orfelinat)
Împreună cu alţi tineri am lucrat la un orfelinat din Năpadova, unde au fost 40 de copii. Dintre aeştia 20 L-au primit pe în inimă pe Domnul Isus. Pentru mine a fost o experienţă nouă şi plină de învăţături benefice pentru viaţa mea de creştină.

Naomi Gruia
(Bender, Transnistria)
Lucrarea de acolo se desfăşoară într-o clădire transformată în biserică dintr-un cartier foarte sărac al Benderului. Copii vind din familii foarte sărace cu probleme, iar anul acesta au fost în număr de 120 din care 31 dintre ei L-au primit pe Domnul Isus în inimă. Pe lângă lecţiile biblice, versetele, cântecele şi jocurile ce le făceam cu copiii aceştia primeau zilnic o masă caldă la prânz.

Mulţumim Domnului pentru jertfa fraţilor şi surorilor noastre. De asemenea ne rugăm lui Dumnezeu ca dorinţa de a sluji prin misiune să se înfiripe şi în alte suflete.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *