Duminică 09.07.2006, în Serviciul de după masă a fost un moment deosebit când întreaga Biserică a adus în faţa Domnului în rugăciune pe tinerii ce pleacă în misiune în Republica Moldova.

Această lucrare a început cu aproximativ 11 ani în urmă şi începând cu 2002 participă şi tineri din Biserica Baptistă “Speranţa” Reşiţa. Matei Istudor (păstor în Atlanta) coordonează această misiune, la ea participând tineri, în special învăţători de copii, din România (Arad, Reşiţa, Iaşi), Statele Unite (Atlanta) şi Republica Moldova (Chişinău).

Cei peste 50 de tineri participanţi sunt împărţiţi în diferite tabere: de copii cu probleme speciale (Vâsoca), case de copii (Făleşti) sau copii care provin din familii dezorganizate.

An de an numărul participanţilor din biserica noastră a crescut, astfel, în acest an, în perioada 09.07.2006-24.07.2006, participă 8 tineri (lucrători cu copii şi misionari) din Biserica Baptistă “Speranţa” Reşiţa: Diana Cocarla, Ligia Mihut, Roxana Surlea, Roxana Ciortuz, Luminita Serban, Naomi Gruia, Hochdorfer Mihai, Alin Lupu.
Diana, sufletul acestei acţiuni (participantă din 2003), ne-a precizat motivaţia lor pentru a pleca în misiunea din Moldova:

“…..printre ultimele cuvinte, sau mai bine zis sfaturi, ale Domnului Isus, au fost acelea
de a …merge in toată lumea şi a propovădui evanghelia la orice făptură…,iar cum
într-un trup fiecare mădular are funcţia lui, Domnul a pus pe inima unora lucrarea din oraş,
iar altora puţin mai departe…în Republica Moldova, lucrarea cu copii.”

Ne vom ruga pentru succesul acestei misiuni şi pentru ca Domnul să-i aducă cu bine acasă.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *