“După vizita vostră am rămas cu o mare bucurie”

În perioada 10-13 iulie 2006, în fiecare zi localnicii din Ţerova, Moniom şi Câlnic au fost vizitaţi de de echipelede misiune. Aceasta fiind calea de a aduce mesajul Bibliei cât mai aproape de oameni, de a le face cunoscute soluţiile lui Dumnezeu pentru problemele lor.

După masa, începând cu ora 18 ne-am întâlnit cu cei dornici la căminele culturale din localităţile respective, unde ne-am închinat prin cântare şi rugăciune, de asemenea am ascultat marturii deosebite.

Mărturia lui Nadine Breiner a fost deosebită, ea ne-a spus că au vizitat luni, la Ţerova, o familie modestă în care doamna era de mult timp în scaun cu rotile, ea şi soţul ei fiind foarte demoralizaţi. Joi, misionarii au simţit îndemnul să se întoarcă în acea familie şi au găsit o atmosferă schimbată, acel om spunându-le: “După vizita vostră am rămas cu o mare bucurie”.

Misiunea ce a avut punct de pornire Biserica Baptista “Speranţa” Reşiţa nu a fost singura, alături de noi cei din Biserica Baptista “Betel” Reşiţa şi Biserica Baptista din Bocşa au dus Vestea Bună a Evangheliei în localităţile Ticvaniul Mic şi Secăşeni respectiv Izgar şi Ezeriş.

Sămânţa a fost aruncată acum avem certitudinea că Duhul Sfânt va face să încolţească şi în curând va rodi.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *