Biserica Baptista Speranta Resita

Fiindcă am primit dar o împărăţie care nu se poate clătina, să ne arătăm mulţumitori şi să aducem astfel lui Dumnezeu o închinare plăcută, cu evlavie şi cu frică, fiindcă Dumnezeul nostru este „un foc mistuitor”. Evrei 12:28-29

Statutul Cultului Crestin Baptist din Romania

Guvernul a aprobat Statutul de organizare si de functionare a Cultului Crestin Baptist – Uniunea Bisericilor Crestine Baptiste din Romania prin H.G. nr. 58 din 16 ianuarie 2008. Statutul a intrat in vigoare incepand cu 25 ianuarie 2008 odata cu publicarea sa in Monitorul Oficial nr. 59 din 25 ianuarie 2008. Aceeasi H.G. stipuleaza in cel de-al doilea articol abrogarea Decretului Prezidiului Marii Adunari Nationale nr. 1.203/1950 pentru aprobarea Statutului de organizare si functionare a Cultului Crestin Baptist din Republica Populara Romana, nepublicat, cu modificarile ulterioare.
Biserica Baptista din Romania face parte din primele religii ce au reusit sa obtină autorizarea pentru noul statut de functionare.

Lucratorii Bisericii Speranta

Gelu Dumitrascu

PASTOR

Ioan Albu

MEMBRU

Petru Pancea

PREZBITER

Nicolae Demeter

MEMBRU

Marius Brindea

SECRETAR

Stefan Demeter

MEMBRU

Doru Gruia

ADMINISTRATOR

Petrica Busan

MEMBRU

Doru Ciortuz

MEMBRU

Catalin Apopi

MEMBRU

Corul mixt

“Laudati pe Domnul ! Caci este frumos sa laudam pe Dumnezeul nostru, caci este placut si se cuvine sa-L laudam”. Inchinarea si lauda este raspunsul nostru la dragostea pe care ne-a aratat-o Dumnezeu prin jertfa Domnului Isus. “Ca popor al Domnului, cantam cantarea iubirii noastre pentru Cel care Si-a dat viata pentru noi si ne-a rascumparat cu sangele Lui. E adoratia sufletului nostru pentru Regele vietii”.

Corul de copii

…Isus crestea in intelepciune, in statura si era tot mai placut inaintea lui Dumnezeu si inaintea oamenilor.

Intra in legatura cu noi

Daca doriti sa ne trimiteti anunturi, informatii, propuneri o puteti face pe email:
BBsperantaresita@gmail.com sau geludumi@gmail.com

Timp de partasie

Duminica - 10:00-12:00
                 - 18:00-20:00
Joi - 18:00-20:00

Unde ne gasesti

Aleea MARGHITAS, Nr.5A, RESITA, Cod 320189, Jud. CARAS-SEVERIN
Telefon: 0355-423.633
Email: BBsperantaresita@gmail.com