In duminica din 22 August,2004, in Biserica Baptista din localitatea Slivilesti, jud.Gorj, a avut loc un botez nou-testamental cu un numar de 3 persoane, care
ridica numarul total al membrilor la 26. Aceasta biserica a luat fiinta in anul 1990, fiind la inceput un grup de 5-6 persoane. FrateleToma Ioan, unul din grupul de credinciosi, animat de o ravna sfanta pentru lucrare si dovedind un spirit de jertfa deosebit a inceput constructia unei case de rugaciune chiar pe proprietatea lui, neavand alta alternativa. In ciuda conditiilor grele, a lipsurilor si a multor impotriviri, Dumnezeu a binecuvantat acest inceput de lucrare.

Cu aproximativ 7 ani in urma, pe cand cladirea bisericii era inca in
constructie, fratii din Slivilesti au solicitat un ajutor financiar Bisericii
nr. 1 Resita si de atunci inimile noastre au rams legate si infratite prin
dragostea lui Cristos Domnul. Biserica Baptista Speranta din Resita, inca de la constituirea ei in ianuarie 2002, a preluat aceasta misiune in Oltenia, la Slivilesti stabilind o relatie de parteneriat cu aceasta biserica. Acest parteneriat a insemnat implicare cu ajutor material si financiar si cu mana de lucru calificata pentru finalizarea lucrarilor de constructie, dar si implicare in plan spiritual prin trimiterea periodica a unor grupuri de misiune si acordarea de asistenta spirituala din partea fr.Mihut Mihai, pastorul Bisericii Baptiste Speranta din Resita..

Programul de botez a fost sustinut de un grup de tineri de la Resita, care au facut si o lucrare pregatitoare in cursul zilei de sambata, impartind sute de invitatii si literatura crestina satenilor din Slivilesti. Impactul a fost deosebit si la serviciul de botez au participat pe langa membrii bisericii si un numar impresionant de ascultatori si multi dintre ei au primit cuvantul si s-au decis a-L urma pe Domnul. Cuvantul lui Dumnezeu a fost predicat de fr. Vali Radu, pastor din Bucuresti si fr. Mihai Mihut , care a oficiat si actul botezului.

Dumnezeu sa fie slavit si pentru aceasta frumoasa sarbatoare si El sa binecuvinteze in continuare lucrarea Sa cu mult har si prosperitate in orice loc.


0 Comments

Leave a Reply

Avatar placeholder

Your email address will not be published. Required fields are marked *